Nominatie Cultuurprijs Woerden

okt 25, 2015

De Cultuurprijs Woerden ging op 10 december 2015 opnieuw aan onze neus voorbij….
Maar als er een prijs was voor de meest genomineerde genomineerde, dan wonnen we deze op afstand!
Uiteraard feliciteren we Jasper van der Ham met het wèl winnen van deze prijs.
Op de avond van de uitreiking hebben we ons als Akoestival en Kunstpark mogen presenteren. Wij hebben dit gedaan aan de hand van onderstaand filmpje waarin we het ontstaan van het Akoestival en vervolgens de samenwerking met het Kunstpark op ludieke wijze uiteenzetten. Veel kijkplezier!

Woerdense Courant van 2 december 2015

Woerdense Courant van 28 oktober 2015 Foto: Hans van Ommeren

Het is gelukt!!!!!!!

Akoestival/Kunstpark is in de race voor de Cultuurprijs Woerden 2015!

Hartelijk dank aan diegenen die ons hebben voorgedragen!

De overige vier genomineerden uit een lange lijst met kandidaten zijn: Nachtcultuur, Jasper van den Ham, Dichtersgroep Woerden en Stichting Landgoed Bredius.

We wensen hen uiteraard veel succes maar zijn er zelf erg op gebrand deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen. Na een aantal maal genomineerd te zijn zou het een kroon op ons werk zijn nu een keer als eerste te eindigen! En waarom niet? Akoestival/Kunstpark is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken festival in Woerden. We worden ieder jaar professioneler, origineler en groter waardoor we ook steeds meer sponsoren mogen verwelkomen. Ook dit jaar waren er weer duizenden bezoekers aanwezig op deze geweldige dag in het Westdampark. Zij konden volop genieten van heel veel muziek, kunst, cultuur, kinderactiviteiten en een hapje en drankje. Wát een mooi platform voor zoveel muzikaliteit en creativiteit in Woerden! En wat een enthousiasme was er weer onder de vele vrijwilligers!

Op donderdag 10 december zal de winnaar bekend worden gemaakt. Wij kunnen niet wachten! Ondertussen gaan we uiteraard weer volop en met vernieuwde energie van start voor het Akoestival/Kunstpark 2016. Zet daarom deze datum alvast in de agenda: 28 augustus 2016!

Voor meer informatie zie de website van Cultuurprijs Woerden