Over SOAP

Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP) is een initiatief ontstaan uit de open akoestische podiumavonden in Drinkerij ’t Bierhuys. Inmiddels doet de Stichting veel meer dan alleen het organiseren van de open podiumavonden, zoals onder andere het organiseren van het Akoestival.

Doelstelling & activiteiten

Doelstelling: Lokale en regionale muzikanten de gelegenheid bieden om samen, zonder verplichtingen, muziek te maken. Tevens wil SOAP een netwerk bieden aan muzikanten om met elkaar in contact te treden.

Onze activiteiten in het kort:

  1. Tweemaal per maand (1e en 3e donderdag van de maand) organiseren we een open podiumavond in Drinkerij ’t Bierhuys.
  2. Eenmaal per jaar organiseren we het Akoestival in het Westdampark. Dit is een gesponsorde activiteit, eventuele opbrengsten hiervan worden gebruikt om instrumenten en apparatuur aan te schaffen zodat het de drempel om op te treden op bijvoorbeeld een open podium avond verlaagt.
  3. Naast het Akoestival en de Open Podia is SOAP ook betrokken bij overige activiteiten in Woerden. We zoeken graag de samenwerking op met andere leuke activiteiten in Woerden. Denk aan de Havendagen en Stichting 4 & 5 mei.

Iedereen is welkom zowel tijdens de open podiumavonden als op het Akoestival!

SOAP regelt ieder jaar tijdens Akoestival een aantal bootjes in het Westdampark. Het is mogelijk om op te stappen en heerlijk te varen in de wateren van Woerden onder het genot van live-muziek. 

"We zoeken graag de samenwerking op met andere leuke activiteiten in Woerden."

Het bestuur

Het SOAP-bestuur bestaat uit 10 enthousiastelingen met ieder een eigen liefde voor muziek.
Door krachtenbundeling en het inzetten van een ieders kwaliteiten is SOAP een geoliede machine die ieder jaar weer voor verrassingen zorgt!

Graag stellen we de bestuursleden aan u voor (van links naar rechts):

 

Roel van der Bij (voor)
Monique van der Pol (achter)
Dick Fokke (achter)
Inge Roode (voor)
Mireille Linger (achter)

Sander Bijlhout (achter)
Wijnand Brak (voor)
Ton van der Meer (voor)
Nicole Sanders (achter)
Leo Peterse (voor)