Drinkerij ’t Bierhuys

Drinkerij ’t Bierhuys is een ouderwets gezellig café waar iedereen zich thuis voelt en nieuwe vrienden gauw zijn gemaakt. Kortom: “een gevaarlijk gezellig café” waar je al snel de tijd vergeet. Logisch, want Drinkerij ’t Bierhuys heeft voor ieder wat wils. Met 200 soorten binnen- en buitenlandse fles-bieren valt er genoeg te kiezen.

Twee keer per maand wordt in samenwerking met SOAP (Stichting Open Akoestisch Podium) een akoestische open podiumavond georganiseerd. Zowel lokale als regionale muzikanten krijgen de gelegenheid hun liefde voor muziek voor een publiek voor te dragen. Eigen werk of covers, het doet er niet toe. Het is het gevoel en plezier waarmee de muziek wordt gemaakt.

“Drinkerij ’t Bierhuys is een ouderwets gezellig café waar iedereen zich thuis voelt en nieuwe vrienden gauw zijn gemaakt.”

Daarnaast organiseert Drinkerij ’t Bierhuys zelf regelmatig optredens van bekende nationale en internationale bands en muzikanten. Maar ook wordt het podium met regelmaat gevuld met de minder bekende hobby- en professionele bands waarvan de stijlen zeer uiteen lopen. Van Nederlandstalige meezingers tot jazz, blues en rock. Bijna alles is mogelijk in Drinkerij ’t Bierhuys!

Bekijk de website