Het kan weer! Meld je nu aan voor het Akoestival & Kunstpark 2016!

jul 4, 2016

Zou je graag, alleen of met je band, op willen treden voor een groot en enthousiast publiek? Je kunst of creativiteit tonen in een kraam op het Kunstpark? Of op ludieke wijze laten zien hoe rijk Woerden is aan toneel-,  dans, lees- of schilderclubs? Schrijf je dan nu in voor Akoestival of Kunstpark 2016!

Wanneer?

Het Akoestival & Kunstparkfestijn zal plaatsvinden op zondag 28 augustus 2016 in het Westdampark in Woerden.

Voor wie?

Akoestivalpodium:
Het Akoestivalpodium biedt alleen ruimte voor muzikale acts. Het podium is groot genoeg voor meerhoofdige bands. Op dit podium is deze dag ruimte voor 11 of 12 acts. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat we een selectie moeten maken. We streven hierbij naar een zo gevarieerd mogelijk programma!

Kunstparkpodium
Voor het Kunstparkpodium zijn we op zoek naar solisten, kleinere bands, singer/songwriters, maar ook stand up comedians, dichters, voorleesact, of andere optredens. Op dit podium is ruimte voor 8 acts.

Kunstpark kramen & presentaties
Ben je kunstenaar, toneelspeler, danser, schrijver of anderszins creatief? Huur een kraam ,  kijk of er plaats voor je is op het kunstparkpodium, of creëer je eigen creatieve plek.

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden om in aanmerking te komen om op het Akoestival te spelen, volg deze link voor infomatie en inschrijving.

Ook voor Kunstpark gelden bepaalde voorwaarden. Voor inschrijven zie: www.cultuurplatformwoerden.nl

We verheugen ons op een fantastische nieuwe editie van dit muzikale/kunst festijn voor jong en oud!

Het bestuur van SOAP- & Cultuur Platform Woerden