Het is gelukt!!!!!!! Akoestival/Kunstpark is in de race voor de Cultuurprijs Woerden 2015!

jul 4, 2015

Akoestival/Kunstpark is in de race voor de Cultuurprijs Woerden 2015!

Hartelijk dank aan diegenen die ons hebben voorgedragen!

De overige vier genomineerden uit een lange lijst met kandidaten zijn: NachtcultuurJasper van den HamDichtersgroep Woerden en Stichting Landgoed Bredius.

We wensen hen uiteraard veel succes maar zijn er zelf erg op gebrand deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen. Na een aantal maal genomineerd te zijn zou het een kroon op ons werk zijn nu een keer als eerste te eindigen! En waarom niet? Akoestival/Kunstpark is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken festival in Woerden. We worden ieder jaar professioneler, origineler en groter waardoor we ook steeds meer sponsoren mogen verwelkomen. Ook dit jaar waren er weer duizenden bezoekers aanwezig op deze geweldige dag in het Westdampark. Zij konden volop genieten van heel veel muziek, kunst, cultuur, kinderactiviteiten en een hapje en drankje. Wát een mooi platform voor zoveel muzikaliteit en creativiteit in Woerden! En wat een enthousiasme was er weer onder de vele vrijwilligers!

Op donderdag 10 december zal de winnaar bekend worden gemaakt. Wij kunnen niet wachten! Ondertussen gaan we uiteraard weer volop en met vernieuwde energie van start voor het Akoestival/Kunstpark 2016. Zet daarom deze datum alvast in de agenda:  28 augustus 2016!

Voor meer informatie zie de website van Cultuurprijs Woerden