Cultuurprijs Woerden 2015

jul 3, 2015

Help ons om de Cultuurprijs Woerden 2015 te winnen!

Wat houdt de Cultuurprijs Woerden in?
De Cultuurprijs Woerden is een prijs voor het stimuleren van bestaande en veel belovende nieuwe initiatieven op cultureel gebied in de gemeente Woerden. De prijs wordt sinds 1995 elke twee jaar uitgereikt aan een persoon, groep of instantie in de gemeente Woerden, die zich heeft ingezet voor de cultuur. In 2015 vindt de volgende uitreiking plaats.

Kandidaat voordragen
Iedereen kan kandidaten voor de cultuurprijs voordragen. Jij dus ook! Dit kan anoniem. Je kunt aangeven waarom je vindt dat de door jou voorgedragen kandidaat de cultuurprijs verdient.
De inzendingen worden beoordeeld door een jury, die uiteindelijk uit alle voordrachten vier kandidaten nomineert. Over deze vier genomineerden verschijnen artikelen in de krant zodat iedereen weet om welke personen, groepen of instellingen het gaat. Uit die vier wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Het aantal voordrachten voor een groep of persoon is niet van belang, het gaat om de prestatie.

Waarom SOAP voordragen?
Onze stichting is al meerdere keren genomineerd maar is helaas nog niet als uiteindelijke winnaar uit de bus gekomen. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer! Kijkend naar de inzet van onze stichting, die volledig draait op vrijwilligers, en wat we inmiddels bereikt hebben voor cultureel Woerden wordt het de hoogste tijd dat we deze prijs winnen! Het Akoestival is inmiddels een begrip geworden in Woerden en werd dit jaar door een record aantal bezoekers bezocht. Bands uit Woerden en omstreken staan in de rij om op dit festival te mogen spelen. Inmiddels is er een zeer vruchtbare samenwerking ontstaan met Het Kunstpark. Deze unieke combinatie maakt dat er naast muziek ook van vele soorten kunst genoten kan worden. Zeer vernieuwend dus! Ook de open podium avonden worden druk bezocht. Hieruit zijn ook al veel leuke inspirerende initiatieven ontstaan!

Hoe kun jij ons helpen?
Help ons deze mooie prijs te winnen in 2015. Het zou een mooie kroon zijn op ons werk!
Nomineer ons via de volgende link: http://www.cultuurprijswoerden.nl/aanmelden-kandidaten/

Hartelijk dank namens het bestuur en alle vrijwilligers van SOAP!