Het open akoestisch podium in Drinkerij ’t Bierhuys wordt georganiseerd op elke eerste en derde donderdag van elke maand i.s.m. Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP). De avonden beginnen om 21.00 uur. Je kunt zo binnen komen lopen, maar als je zeker wilt zijn van speeltijd (max. 30 minuten) kun je je van te voren aanmelden via onderstaand formulier of telefonisch via 0348-418766.

Er is lichte versterking aanwezig. Ook een keyboard, akoestische gitaar, basgitaar, cajon en contrabas zijn standaard op het podium te vinden. Je eigen instrument wordt door de geluidsman ingeplugd.

Het open podium is vrij toegankelijk voor iedereen. Ben je zanger(es), bespeel je een instrument of houd je gewoon van geïmproviseerde muziek, dan ben je hier aan het juiste adres. Want deze avond komen muzikanten samen spelen en/of hun nieuwe repertoire laten horen.

Tot ziens op één van de open podium avonden! Gezelligheid gegarandeerd!

Akoestival

De Open Podium avonden zijn tevens de voorspeelavonden voor het Akoestival. Wil je optreden op het Akoestival dan speel je eerst een half uurtje in Drinkerij ’t Bierhuys. Op deze wijze kunnen we horen wat je in huis hebt en om een goede indruk van de band krijgen. Daarnaast hopen we dat je blijft voor de jamsessie die volgt na de vooroptredens. Van alle bands die gespeeld hebben wordt een selectie gemaakt. Word jij (eventueel met je band) geselecteerd, dan heb je nog een optreden voor groot publiek op het waanzinnige festival in het Westdampark in Woerden!

De inschrijving voor het Akoestival 2023 is geopend!

Huisregels

Om de avonden supergezellig te houden voor iedereen zijn er een aantal huisregels:

– Eigen versterkers zijn niet toegestaan
– Drumstellen zijn niet toegestaan, je kunt wel gebruik maken van een cajon of kleine drumkit
– Meld je bij binnenkomst bij de begeleider (herkenbaar aan het SOAP shirt)                                                                   
– De begeleider deelt de muzikanten die willen spelen in
– Houd je netjes aan je speeltijd
 Elektrische gitaren worden gedoogd, mits deze ‘akoestisch’ worden gebruikt. We willen Singer-songwriters die elektrische gitaar spelen geen beperking opleggen.

Inschrijven Open Podium

Privacybeleid

4 + 13 =