Open Podium

Het open akoestisch podium in het Bierhuys wordt georganiseerd op elke eerste en derde donderdag van elke maand i.s.m. Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP). De avonden beginnen om 21.00 uur. Je kunt zo binnen komen lopen, maar als je zeker wilt zijn van speeltijd (max. 30 minuten) kun je je van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0348-418766.

Er is lichte versterking aanwezig. Spelen met eigen versterking kunnen we helaas niet toestaan.  Ook een piano, akoestische gitaar,- basgitaar, cajon en contrabas zijn standaard op het podium te vinden. Uiteraard mag je je eigen instrument meenemen. Uitgangspunt is: zolang het maar akoestisch is!

Het open podium is vrij toegankelijk voor iedereen. Ben je zanger(es), bespeel je een instrument of je houdt gewoon van geïmproviseerde muziek dan ben je hier aan het juiste adres. Want deze avond komen muzikanten samen spelen en/of hun nieuwe repertoire laten horen. Meldt je bij binnenkomst bij de begeleider van de avond.


Tot ziens op één van de open podium avonden! Gezelligheid gegarandeerd!

Open Podium agenda:

Go to top