Let op: Aanmelden Akoestival kan tot 1 juni 2018

Aanmelden Akoestival 2018

 

Zou je graag, alleen of met je band, op willen treden voor een groot en enthousiast publiek? Schrijf je dan nu in voor de vijftiende editie van het Akoestival! Dit jaar extra bijzonder vanwege ons jubileum van 15 jaar!

 

Wanneer?

Het Akoestival zal plaatsvinden op zondag 02 september 2018 in het Westdampark in Woerden. Tijd: van 13:00 tot 19:00 uur. 

 

Voor wie?

Je kunt je inschrijven voor twee podia: (1) Het Akoestivalpodium en (2) De bootjes. Het Akoestivalpodium biedt ruimte voor muzikale acts. Het podium is groot genoeg voor meerhoofdige bands. Op dit podium is deze dag ruimte voor 11 of 12 acts. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat we een selectie moeten maken. We streven hierbij naar een zo gevarieerd mogelijk programma!

Voor de bootjes zijn we op zoek naar kleinere acts. Er is ruimte voor singer songwriters en voor kleine samenstellingen. Op de bootjes werken we met lichte versterking. Voor de bootjes zijn we wel afhankelijk van droog weer.

 

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden om in aanmerking te komen om op het Akoestival te spelen. Lees deze, voordat je inschrijft, goed door: 

 

1) Het Akoestival is een akoestisch versterkt festival. Er wordt gespeeld met akoestisch uit te versterken gitaren. Electrische gitaren zijn niet toegestaan. Op de twee podia staan al drumstellen opgesteld. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om op je eigen cajon te spelen. Overige instrumenten neem je zelf mee. Het geluid wordt volledig professioneel verzorgd.

2) Voor het Akoestivalpodium geldt dat de artiesten/bands bij voorkeur uit Woerden en omgeving (gemeente Woerden) afkomstig moeten zijn of Woerden om een andere reden een warm hart toe dragen.

3) We willen jou of je band (voorafgaand aan het Akoestival) minimaal één keer (liefst vaker!) horen en zien op één van de open podiumavonden.  Deze vinden elke eerste en derde donderdag van de maand vanaf 21.00 uur plaats in Drinkerij ‘t Bierhuys. Geef je op voor een open podiumavond via: contact@bierhuys.nl. De ervaring leert dat er de maanden voorafgaand aan het Akoestival nog veel bands moeten komen spelen. Graag zouden we dit meer willen verspreiden. Geef daarom bij de inschrijving meteen een datum door om in Drinkerij ’t Bierhuys te komen spelen.

4) Tijdens het Akoestival zal er audio (RPL) en video opnamen gemaakt worden. Graag willen wij deze opnames gebruiken voor publicatie op onze website, Facebookpagina of Twitter. RPL zal deze opnamen willen gebruiken voor uitzending. Toestemming om dit materiaal te gebruiken zal in overleg gaan met de contactpersoon van de artiest/band. 


Je kunt je hieronder inschrijven voor het Akoestival. Vul het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in. Gegevens uit het inschrijfformulier kunnen we gebruiken voor promotiemateriaal (bijvoorbeeld om je band te omschrijven of aan te kondigen). 

 

Klik voor toelichting op de vragen op het vraagteken (?)


Go to top